Euro 2020, Σλοβακία – Ισπανία: Το αυτογκόλ του αιώνα, ο τερματοφύλακας Ντουμπράβκα κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του

Ο Μάρτιν Ντουμπράβκα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του
© 2021 Julio Munoz, Pool Photo via AP
Η Ισπανία πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση κόντρα στους Σλοβάκους στο 30ο λεπτό με τον Ντουμπράβκα να... καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σαν βολεϊμπολίστας.
Η Ισπανία έκανε το 0-1 στην αναμέτρηση απέναντι στη Σλοβακία στο 30ο λεπτό με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Ο Σανάμπρια έκανε το σουτ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, πήρε ύψος και ο Ντουμπράβκα στην προσπάθειά του να την διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, καρφώνοντας σαν βολεϊμπολίστας.
Μάλιστα, ο Ντουμπράβκα πριν από λίγα λεπτά στο 12ο λεπτό απέκρουσε πέναλτι του Μοράτα, κρατώντας τη φούρια ρόχα στο 0 στα 2 στα πέναλτι στο Euro 2020.