EURO 2020

Euro 2020: Σημάδευαν με λέιζερ στο πρόσωπο τον Σμάιχελ στο πέναλτι του Κέιν

Euro 2020: Σημάδευαν με λέιζερ στο πρόσωπο τον Σμάιχελ στο πέναλτι του Κέιν
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Video που έχουν γίνει viral δείχνουν ξεκάθαρα ότι την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι από τον Χάρι Κέιν φίλαθλοι ενοχλούσαν τον Σμάιχελ με λέιζερ.

Πολλά λάθη μπορεί να γίνουν ακόμα και με τη χρήση του VAR, ωστόσο κάποια είναι τόσο εξόφθαλμα που είναι αδύνατον να μην τα προσέξει κάποιος. Σαν και αυτά που έγιναν στο δεύτερο ημιτελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία.

Όπως για παράδειγμα στην αρχή της φάσης που κερδίζει το πέναλτι ο Στέρλινγκ υπάρχουν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Κι αν αυτό δεν το πρόσεξαν ο διαιτητής, ο βοηθός και όσοι ήταν στο VAR επειδή είχαν την προσοχή τους στην προσπάθεια του Στέρλινγκ, για το λέιζερ πάνω στον Σμάιχελ δεν έχουν καμία δικαιολογία.

Υπάρχουν video τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα το λέιζερ στο πρόσωπο του τερματοφύλακα της εθνικής Δανίας κάτι που είναι αδύνατο να μην πρόσεξαν αυτοί που έπρεπε.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής είχε παρατηρήσει το λέιζερ κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχε ζητήσει να γίνουν σχετικές συστάσεις.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν διέκοψε το ματς και πήγε στον τέταρτο διαιτητή για το συγκεκριμένο θέμα.

Άρα ήξερε για την ύπαρξη του λέιζερ, το είχε εντοπίσει κατά τη διάρκεια της ροής του παιχνιδιού και δεν το είδε πάνω στον ακίνητο Σμάιχελ...

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ