EURO 2020

Euro 2020: Security μπέρδεψε τον Μπονούτσι με οπαδό και δεν τον άφησε να επιστρέψει στο γήπεδο

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Ισπανία
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Ισπανία © 2021 JUSTIN TALLIS / AFP POOL / AP IMAGES

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πήγε να πανηγυρίσει με τους οπαδούς της εθνικής Ιταλίας μετά την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020, ωστόσο όταν πήγε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο μια security εμπόδισε την επιστροφή του, καθώς τον πέρασε για οπαδό.

Η Ιταλία πήρε την πρόκριση στον τελικό του Euro 2020, καθώς επικράτησε της Ισπανίας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι και τώρα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προκύψει από τον σημερινό (07/07, 22:00, ΑΝΤ1 και LIVE SPORT24) ημιτελικό ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία στο Γουέμπλεϊ.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των Ιταλών, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μπονούτσι πλησίασε την κερκίδα για να πανηγυρίσει μαζί με τους Ιταλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στον αγωνιστικό χώρο, μια security τον απέτρεψε από το να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τον πέρασε για οπαδό, με το συγκεκριμένο περιστατικό να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ