EURO 2020

Euro 2020: Πρωταγωνιστές οι Τότι και Νέστα στην τελετή έναρξης

Οι Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ Ρόμα και Μίλαν στο "Ολίμπικο" (15 Ιανουαρίου 2006)
Οι Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ Ρόμα και Μίλαν στο "Ολίμπικο" (15 Ιανουαρίου 2006) @ 2006 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Οι άλλοτε αρχηγοί των Ρόμα και Λάτσιο, Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα, θα αποτελέσουν κομμάτι των εκπλήξεων που ετοιμάζουν οι Ιταλοί στο φίλαθλο κοινό στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του Euro 2020.

Οι Ιταλοί θέλουν να δώσουν ξεχωριστή λάμψη στην τελετή έναρξης του Euro 2020, που θα προηγηθεί του εναρκτήριου αγώνα μεταξύ της Ιταλίας και της Τουρκίας, και βρήκαν έναν θεαματικό τρόπο για να το πετύχουν.

Αυτός ήταν να καλέσουν στην λαμπερή εκδήλωση δύο ανθρώπους που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στο ιταλικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια: τους Φραντσέσκο Τότι και Αλεσάντρο Νέστα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, οι δύο άλλοτε αρχηγοί των Ρόμα και Λάτσιο αλλά και πολύ καλοί φίλοι θα βρεθούν και εκείνοι στο χορτάρι του "Ολίμπικο" πριν από τον αγώνα της σκουάντρα ατζούρα του Ρομπέρτο Μαντσίνι απέναντι στην Τουρκία (11/6, 22:00).

Αμφότεροι θα συμμετέχουν στην τελετή έναρξης πετώντας μπάλες προς τις εξέδρες για να καλωσορίσουν τους 16.000 θεατές που θα βρεθούν στο "Ολίμπικο", με το σόου να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και προβολή εικόνων στα μάτριξ με μεγάλες στιγμές της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος πλέον Τότι θεωρείται ζωντανό σύμβολο της Ρόμα έχοντας φορέσει τη φανέλα της για 25 ολόκληρα χρόνια (1992-2017) χωρίς να αγωνιστεί σε κάποιον άλλο σύλλογο ενώ ο 45χρονος πλέον Νέστα φόρεσε για 9 χρόνια (1993-2002) τη φανέλα της Λάτσιο, για να διαγράψει στη συνέχεια μία εξίσου σπουδαία διαδρομή αγωνιζόμενος στην Μίλαν ως το 2012.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ