EURO 2020

Euro 2020: Προσέλευση έως 75% της χωρητικότητας του Γουέμπλεϊ στα ημιτελικά και τον τελικό

Το Γουέμπλεϊ, Λονδίνο | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018
Το Γουέμπλεϊ, Λονδίνο | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η UEFA προτίθεται να επεκτείνει την προσέλευση οπαδών στο Γουέμπλεϊ για τις αναμετρήσεις των ημιτελικών και του τελικού του Euro 2020.

Οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του Euro 2020 (οι ημιτελικοί και ο τελικός) θα διεξαχθούν υπό την παρουσία 65 χιλιάδων θεατών, δηλαδή του 75% της χωρητικότητας του Γουέμπλεϊ (90 χιλιάδες), σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times".

Η συγκεκριμένη αύξηση αναμένεται να γίνει ως ανταλλαγή στην απαγόρευση της UEFA, να ταξιδέψουν φίλαθλοι από το εξωτερικό.

Η κυβέρνηση αναμένεται να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη απόφαση τις επόμενες ημέρες και έτσι θα τελειώσει κάθε σενάριο για μετακίνηση των αναμετρήσεων στο Βουκουρέστι.

Προς αναβολή η συνάντηση για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Επιπρόσθετα, η UEFA αναμένεται να ακυρώσει τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των εθνικών ομοσπονδιών, των πρωταθλημάτων, των παικτών και των ατζέντηδων.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση επρόκειτο να συζητηθούν οι "απειλές του κορυφαίου επιπέδου του ποδοσφαίρου", που έχουν να κάνουν με τη European Super League. Παράλληλα θα συζητηθούν οι τρόποι για τα οικονομική σταθερότητα του ποδοσφαίρου, η διοίκησή του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και η ανάπτυξη του στάτους του γυναικείου ποδοσφαίρου.

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ