EURO 2020

Euro 2020: Οριστικά εκτός ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ

Ο Ντόνι Βαν Ντε Μπέεκ με την φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας
Ο Ντόνι Βαν Ντε Μπέεκ με την φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας 2021 DEAN MOUHTAROPOULOS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ πάλεψε με το χρόνο, αλλά δεν κατάφερε να είναι έτοιμος και ο Φρανκ Ντε Μπουρ αποφάσισε να τον αποκλείσει από την αποστολή του Euro 2020.

Οριστικά χωρίς τον Ντόνι φαν ντε Μπέεκ θα παρουσιαστεί στο Euro 2020 η Ολλανδία. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει.

Έτσι, ο Φρανκ Ντε Μπουρ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός κόουτς των οράνιε αποφάσισε να μην καλέσει κάποιον στη θέση του Ντόνι φαν ντε Μπέεκ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ολλανδία στις 13 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, στις 17 την Αυστρία και στις 21 θα παίξει με την Βόρεια Μακεδονία. Όλες οι αναμετρήσεις της θα διεξαχθούν στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα του Άμστερνταμ.

Το ρόστερ της Ολλανδίας

  • Τερματοφύλακες: Μάρκο Μπιζότ (Άλκμααρ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)
  • Αμυντικοί: Πάτρικ φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Νέιθαν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντέιλι Μπλιντ (Άγιαξ), Ντένζελ Ντάμφρις (Αϊντχόφεν), Ματάις ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ), Γιόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Στέφαν ντε Φράι (Ίντερ), Όουεν Βάινταλ (Άλκμααρ)
  • Μέσοι: Ράιαν Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ), Τεν Κόπμαϊνερς (Άλκμααρ), Μάρτεν ντε Ρον (Αταλάντα), Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ)
  • Επιθετικοί: Στίβεν Μπέρχαους (Φέγενορντ), Κόντι Χάκπο (Αϊντχόφεν), Λουκ ντε Γιονγκ (Σεβίλλη), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Μέμφις Ντεπάι (Λιόν), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ), Βόουτ Βέχορστ (28, Βόλφσμπουργκ)

Προπονητής: Φρανκ ντε Μπουρ (Ολλανδία)


TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ