EURO 2020

Euro 2020: Οπαδοί της Αγγλίας συνεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από το Γουέμπλεϊ

Οπαδοί της Αγγλίας συγκεντρώνονται έξω από το Γουέμπλεϊ ενόψει του τελικού του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία | 11 Ιουλίου 2021
Οπαδοί της Αγγλίας συγκεντρώνονται έξω από το Γουέμπλεϊ ενόψει του τελικού του Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία | 11 Ιουλίου 2021 @ 2021 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Τα αίματα άναψαν επικίνδυνα λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού του Euro 2020 μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας, με κάποιους οπαδούς των τριών λιονταριών να πρωταγωνιστούν σε συμπλοκές μεταξύ τους πριν διαλυθούν από επέμβαση της αστυνομίας.

Αγγλία και Ιταλία ετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών το βράδυ της Κυριακής, όταν θα μονομαχήσουν στον τελικό του Euro 2020 με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, και λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού το "Γουέμπλεϊ" θυμίζει κατάσταση πολιορκίας.

Αιτία οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι των τριών λιονταριών που έχουν συγκεντρωθεί κοντά σε αυτό (αναμένονται γύρω στους 58.000 να βρίσκονται στις εξέδρες, έναντι μόλις 7.000 Ιταλών), με τον υπερβολικά μεγάλο όγκο φιλάθλων να έχει όμως ως αποτέλεσμα την εκτράχυνση της κατάστασης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Daily Mirror", παραθέτοντας και σχετικό video, Άγγλοι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους λίγες εκατοντάδες μέτρα από το "ναό του ποδοσφαίρου", με γροθιές και κλωτσιές να δίνουν και να παίρνουν σε μάχες σώμα με σώμα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να διαλύσει το πλήθςο που "ξέφυγε" με το αγγλικό μέσο να αναφέρει πως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια των επεισοδίων, μεταξύ των υποστηρικτών της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχα επεισόδια έλαβαν χώρα και στην Leicester Square του Λονδίνου, με εκατοντάδες οπαδούς των λιονταριών να συγκεντρώνονται εκεί και να προχωρούν σε εκσφενδόνιση μπουκαλιών.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ