EURO 2020

Euro 2020: Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια αυξάνει την τιμή του Ντάμσγκααρντ κατά δέκα εκατομμύρια με κάθε γκολ του

Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ της Δανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρωσία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στο "Πάρκεν", Κοπεγχάγη | Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021
Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ της Δανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρωσία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στο "Πάρκεν", Κοπεγχάγη | Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 © 2021 JONATHAN NACKSTRAND/ASSOCIATED PRESS

Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Δανία και ο πρόεδρος της Σαμπντόρια ανεβάζει την τιμή μου κατά δέκα εκατομμύρια με κάθε γκολ του.

Είναι ένας από τους παίκτες κλειδιά της Δανίας και στην αναμέτρηση με τη Ρωσία πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα. Ο λόγος για τον Μίκελ Ντάμσγκααρντ.

Ο 20χρονος Δανός μέσος αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Σαμπντόρια η οποία έδωσε 6,7 εκατομμύρια ευρώ στην Νορτζντέλαντ για να τον κάνει δικό της.

Πόσα ζητάει τώρα η ιταλική ομάδα για να τον παραχωρήσει; Περίπου τέσσερις φορές περισσότερα χρήματα. Μάλιστα, ο Μάσιμο Φερέρο ενημέρωσε τους υποψήφιους μνηστήρες πως η τιμή θα ανέβει και άλλο αν σκοράρει ξανά.

"Είδατε το γκολ του Ντάμσγκααρντ; Πιστεύω ότι μία τίμια τιμή θα ήταν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Αν σκοράρει ξανά τότε η τιμή θα ανέβει στα 40 εκατομμύρια ευρώ" είπε ο πρόεδρος της Σαμπντόρια δείχνοντας της προθέσεις του.

Το τρομερό γκολ του Ντάμσγκααρντ με τη Ρωσία

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ