EURO 2020

Euro 2020: Ο Πάντεφ κρεμάει τα παπούτσια του σε εθνικό επίπεδο

O Γκόραν Πάντεφ με τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας κόντρα στην Αυστρία στο Euro 2020
O Γκόραν Πάντεφ με τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας κόντρα στην Αυστρία στο Euro 2020 @ 2021 ROBERT GHEMENT/AP IMAGES

Το ματς κόντρα στην Ολλανδία θα είναι το τελευταίο του Γκόραν Πάντεφ με τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας μετά από 20 χρόνια παρουσίας σε αυτήν, όπως αποκάλυψε ο 37χρονος επιθετικός σε συνέντευξη Τύπου.

Μετά από 20 χρόνια προσφοράς στη χώρα του ο Γκόραν Πάντεφ είναι έτοιμος για τον ποδοσφαιρικό επίλογο. Ο 37χρονος επιθετικός πρόλαβε να ζήσει το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής της Βόρειας Μακεδονίας σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και το ματς απέναντι στην Ολλανδία θα είναι το τελευταίο της διεθνούς καριέρας του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

"Ναι, αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Βόρειας Μακεδονίας. Είναι το τέλος της καριέρας μου στην εθνική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που λέω αντίο με τέτοιο τρόπο. Είμαι χαρούμενος που αποχωρώ με αυτό τον τρόπο.

Μπορώ να πω ότι δεν γινόταν να ευχηθώ κάτι καλύτερο", τόνισε ο έμπειρος φορ, που εξέφρασε την ελπίδα η νέα γενιά της χώρας του να οδηγήσει την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ χωρίς αυτόν

Σημειώνεται πως στα 20 χρόνια διεθνούς καριέρας, ο Πάντεφ μετράει 38 γκολ σε 121 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ με το γκολ του κόντρα στην Αυστρία στην πρεμιέρα του Euro 2020 έγινε ο δεύτερος γηραιότερος σκόρερ σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Αυστριακό Ίβιτσα Σβάστιτς που είχε σκοράρει σε ηλικία 38 ετών απέναντι στην Πολωνία στο Euro 2008.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ