EURO 2020

Euro 2020: Μέχρι και 7.500 λίρες πωλούνται στη μαύρη αγορά τα εισιτήρια του τελικού

Οι οπαδοί της Αγγλίας πανηγυρίζουν την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας τους στον τελικό του Euro 2020
Οι οπαδοί της Αγγλίας πανηγυρίζουν την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας τους στον τελικό του Euro 2020 @ 2021 ANDY RAIN/POOL VIA AP IMAGES

Συναγερμός έχει σημάνει στην UEFA και τις αστυνομικές Αρχές της Βρετανίας για να παταχθεί το φαινόμενο της μαύρης αγοράς στον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία έχει μπει στην τελική ευθεία και όλοι οι Άγγλοι θέλουν να βρεθούν στο Γουέμπλεϊ το βράδυ της Κυριακής (11/07, 22:00, ΑΝΤ1).

Αυτός είναι και ο λόγος που οι αγγελικές Αρχές και η UEFA βρίσκονται στο πόδι, διότι αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δίψα που υπάρχει για ένα εισιτήριο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό μπορεί να το βρει κάποιος ακόμα και με 7.500 λίρες στη μαύρη αγορά.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ένα ζευγάρι εισιτηρίων του αγώνα το οποίο πωλείται για 15.000 λίρες στο eBay. Φυσικά, η αστυνομία και η UEFA έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στις πωλήσεις που γίνονται μακριά από τη δημοσιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι είχαν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους περιμένοντας οι χώρες τους να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και τώρα είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να τα πουλήσουν.

Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι Αρχές για να προσπαθήσουν να περιορίσουν τη μαύρη αγορά.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ