EURO 2020

Euro 2020, Ισπανία - Πολωνία: Τα highlights της αναμέτρησης

Μονομαχία Λεβαντόβσκι - Πέδρι στο ματς της Πολωνίας με την Ισπανία για τα τελικά του Euro 2020
Μονομαχία Λεβαντόβσκι - Πέδρι στο ματς της Πολωνίας με την Ισπανία για τα τελικά του Euro 2020 @ 2021 DAVID RAMOS/AP IMAGES

Χωρίς νικήτρια έληξε η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πολωνία στην Σεβίλλη, με το 1-1 να διαμορφώνεται από τα γκολ των Άλβαρο Μοράτα και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Τη χαρά της νίκης στο Euro 2020 εξακολουθούν να αγνοούν στο φινάλε της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων η Ισπανία και η Πολωνία, που αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 στο στάδιο "Καρτούχα" της Σεβίλλης.

Η φούρια ρόχα προηγήθηκε στο 25' με τον Μοράτα και η Πολωνία έγραψε το τελικό 1-1 στο 54' με τον Λεβαντόβσκι, με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να μετρούν πλέον δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (0-0 με την Σουηδία στην πρεμιέρα) και εκείνους του Πάουλο Σόουζα να πανηγυρίζουν τον πρώτο πόντο έπειτα από την ήττα πριν από λίγα 24ωρα από την Σλοβακία.

Αμφότερες πάντως οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, με την 3η της βαθμολογίας Ισπανία να θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική με την Σλοβακία και την 4η Πολωνία να κυνηγάει το τρίποντο απέναντι στην Σουηδία.

Τα highlights από το 1-1 της Ισπανίας με την Πολωνία:

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ