EURO 2020

Euro 2020: Η φανταστική αφιέρωση του Κιελίνι στους γιατρούς που δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Αγγλία στον τελικό του Euro 2020
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας κόντρα στην Αγγλία στον τελικό του Euro 2020 @ 2021 ANDY RAIN/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι με συγκινητική ανάρτησή του αφιέρωσε την κατάκτηση του Euro 2020 από την Ιταλία στους γιατρούς που σώζουν ζωές.

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να έχει το προφίλ του σκληρού, ωστόσο έξω από αυτό έχει τοποθετηθεί πολλές φορές σε θέματα που αποτελούν την επικαιρότητα.

Ο λόγος για τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Euro 2020 από την Ιταλία έσπευσε να αφιερώσει τον τίτλο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας μέσα από συγκινητική ανάρτηση είπε το δικό του ευχαριστώ στους γιατρούς που δίνουν τη μάχη από τον κορονοϊό τονίζοντας ότι αποτέλεσαν πηγή δύναμης για εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κιελίνι

"Το αποτέλεσμα είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού, όμως, αυτό το αποτέλεσμα, αυτή η νίκη, αυτά τα δάκρυα χαράς, είναι όλα αφιερωμένα σε εσάς. Γράψαμε ιστορία. Τα πρόσωπα των γυναικών, των ανδρών, των νεαρών παιδιών, όλων όσοι έσωσαν ζωές στην πανδημία, των γιατρών...

Εσείς μας δώσατε ώθηση, εσείς βοηθήσατε, εσείς τραγουδήσατε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε όλους γιατί σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, σας είχαμε στην ψυχή μας. Στα μάτια και στην καρδιά μας βλέπαμε εσάς. Τον πόνο όσων υπέφεραν, τις προσπάθειες όσων γονάτισαν από την πανδημία, την επιθυμία για ζωή...".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ