EURO

Euro 2020: Ενδέχεται να προλάβει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σουτάρει στην αναμέτρηση της Σουηδίας με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σουτάρει στην αναμέτρηση της Σουηδίας με το Κόσοβο © 2021 VISAR KRYEZIU/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς υπεβλήθη σε νέες εξετάσεις στο γόνατο, οι οποίες δεν έδειξαν μεγάλη ζημιά και έτσι αν η θεραπεία κυλήσει ομαλά ενδέχεται να προλάβει την πρεμιέρα του Euro.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στην αναμέτρηση της Μίλαν με τη Γιουβέντους και έτσι η σεζόν του με τη φανέλα των ροσονέρι ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Πλέον, ο Σουηδός σταρ τρέχει να προλάβει για την έναρξη του Euro. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ζλάταν έκανε νέες εξετάσεις το Σάββατο (15/5), οι οποίες αυξάνουν τις πιθανότητες για τη συμμετοχή του στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο γόνατο έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ωστόσο, χρειάζεται συντηρητική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε τρεις εβδομάδες.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά στη θεραπεία του, τότε θα είναι διαθέσιμος για το Euro. Η Σουηδία κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση στις 12 Ιουνίου και αντιμετωπίζει στη Σεβίλλη την Ισπανία.

Photo credits: © 2021 Visar Kryeziu/Associated Press

TAGS EURO ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ