EURO 2020

Euro 2020: Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Γκρίνγουντ λόγω τραυματισμού

Ο Μέισον Γκρίνγουντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λέστερ για την Premier League (11 Μαΐου 2021)
Ο Μέισον Γκρίνγουντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λέστερ για την Premier League (11 Μαΐου 2021) @ 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Μέισον Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός Euro 2020 πριν ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την αποστολή της Αγγλίας στο Euro 2020, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η πρώτη ημέρα του Ιουνίου είναι πολύ σημαντική στο στρατόπεδο της εθνικής Αγγλίας καθώς εντός της ημέρας αναμένεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κάνει γνωστές τις αποφάσεις του αναφορικά με την αποστολή που θα έχει μαζί του στο Euro 2020, κόβοντας ουσιαστικά επτά παίκτες από την αρχική προεπιλογή των 33 ποδοσφαιριστών.

Την ώρα πάντως που τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τζέσε Λίνγκαρντ δεν θα είναι μεταξύ των επιλογών του, έγινε επίσημα γνωστό πως ο Μέισον Γκρίνγουντ θα απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού.

Αυτό ανακοινώθηκε από την ίδια την ομάδα του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γνωστοποιεί πως θα απουσιάσει από το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον είχε κρατήσει εκτός και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 τον περασμένο Μάρτιο.

"Ο Μέισον κατάφερε το τελευταίο διάστημα να είναι διαθέσιμος για την ομάδα μας και να αντέξει ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα στην Premier League και στο Europa League.

Ωστόσο, δεν θα είναι καλό για τον οργανισμό του να πάρει μέρος στο τουρνουά και για αυτό θα μείνει στσο Μάντσεστερ για να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης της νεάς σεζόν", ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι κόκκινοι διάβολοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος φορ είχε κλείσει δυναμικά τη σεζόν με έξι γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Premier League και κατά πολλούς είχε πάρα πολλές πιθανότητες να ήταν στην αποστολή των τριών λιονταριών για τα τελικά του Euro 2020.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ