EURO 2020

Euro 2020: Διαφήμιση με Μαντσίνι και Ιταλούς διεθνείς τρολάρει την Αγγλία

Euro 2020: Διαφήμιση με Μαντσίνι και Ιταλούς διεθνείς τρολάρει την Αγγλία
YOUTUBE

Διαφημιστικό σποτ για το Ιταλικό Ταχυδρομείο με πρωταγωνιστές τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τρεις διεθνείς τρολάρει την Αγγλία για το Euro 2020.

Η χαρά για την κατάκτηση του Euro 2020 δεν λέει να καταλαγιάσει στην Ιταλία. Τρεις μήνες έπειτα από τη στέψη της ως πρωταθλήτριας Ευρώπης, η χώρα δεν ξεχνά τον ηττημένο στον τελικό του "Γουέμπλεϊ", την Αγγλία.

Το Ιταλικό Ταχυδρομείο έκανε ένα διαφημιστικό σποτ στο οποίο εκτός από το να προωθήσει τις υπηρεσίες του, τρολάρει και τα "τρία λιοντάρια" για την ήττα τους στα πέναλτι τον περασμένο Ιούλιο.

Πρωταγωνιστής ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος σχεδιάζει το νέο σπίτι του με τη βοήθεια του Ιταλικού Ταχυδρομείου, όταν δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ζορζίνιο, ο Λεονάρντο Μπονούτσι και ο Μανουέλ Λοκατέλι του χτύπησαν το κουδούνι και μάλιστα κρατούσαν κι ένα δώρο.

"Τι φέραμε;" ρωτάει ο Μπονούτσι, όταν ανοίγει την πόρτα ο προπονητής του στη "σκουάντρα ατζούρα". "Αγγλική σούπα", απαντά ο μέσος της Τσέλσι και πρωταθλητής Ευρώπης τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσο και σε επίπεδο συλλόγων.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ