EURO 2020

Euro 2020, Δανία - Φινλανδία: Ο Πογιάνπαλο δεν πανηγύρισε το γκολ από σεβασμό στον Έρικσεν

Ο Πογιάνπαλο δεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Δανία - Φινλανδία
Ο Πογιάνπαλο δεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Δανία - Φινλανδία © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Φινλανδία άνοιξε το σκορ κόντρα στην Δανία ωστόσο ο Πογιάνπαλο δεν πανηγύρισε το γκολ του ελέω της σοκαριστικής εικόνας της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν. Δεν έκανε πάντως το ίδιο και η πρωθυπουργός της Φινλανδίας.

Η εικόνα της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Δανίας με την Φινλανδία επισκίασε τα πάντα και αυτό έγινε αντιληπτό όταν οι παίκτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στο χορτάρι μετά από 1,5 ώρα.

Η είδηση πως ο Δανός μέσος της Ίντερ είναι ξύπνιος και έχει τις αισθήσεις του καθώς και το ότι έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του χαροποίησαν άπαντες, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε η εξέλιξη της υγείας του να μην είναι το πρώτο θέμα για όλους τους εμπλεκομένους στο ματς.

Απόρροια όλων αυτών ήταν να σκοράρει η Φινλανδία στο 60ο λεπτό με τον Γιόελ Πογιάνπαλο για να κάνει το 1-0 και να μην πανηγυρίσει ως ένδειξη σεβασμού για όλα αυτά που προηγήθηκαν.

Εκ διαμέτρου αντίθεση ήταν η αντίδραση της πρωθυπουργού της χώρας, Σάνα Μάριν, η οποία από την πλευρά της δεν δίστασε να πανηγυρίσει το παρθενικό γκολ της χώρας της σε τελική φάση Euro (στο πρώτο ματς της στο θεσμό) μέσω Twitter.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ