EURO 2020

Euro 2020, Αγγλία - Δανία: Δύο μπάλες ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο στη φάση του πέναλτι του Στέρλινγκ

Euro 2020, Αγγλία - Δανία: Δύο μπάλες ταυτόχρονα στον αγωνιστικό χώρο στη φάση του πέναλτι του Στέρλινγκ

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη φάση που η Αγγλία κέρδισε πέναλτι στην πάραταση κόντρα στην Δανία, καθώς την ώρα που ο Στέρλινγκ εφορμούσε προς τη μεγάλη περιοχή των Σκανδιναβών υπήρχε και δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Αγγλία έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της Δανίας και προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2020, με τον ημιτελικό να κρίνεται ουσιαστικά στην παράταση. Τότε, που με το σκορ στο 1-1, ο Στέρλινγκ μπούκαρε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και κέρδισε πέναλτι, με τον Χάρι Κέιν να βλέπει αρχικά τον Σμάιχελ να αποκρούει την εκτέλεσή του αλλά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας το ριμπάουντ.

Το εντυπωσιακό όσον αφορά στο δεύτερο γκολ των λιονταριών ήταν πως στην αρχή της φάσης συνέβη κάτι το παράδοξο, αφού την ώρα που ο Ραχίμ Στέρλινγκ πήρε τη μπάλα από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή κερδίζοντας πέναλτι, λίγα μέτρα πιο πέρα υπήρχε και δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή Μάκελι και δεν έδωσε έτσι εντολη να σταματήσει το ματς για να απομακρυνθεί η δεύτερη μπάλα.

Δείτε τις δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο:

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ