ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

"Έτσι μπορεί να προχωρήσει ο Φλωρίδης"

"Έτσι μπορεί να προχωρήσει ο Φλωρίδης"

Ο Θανάσης Κατσαρής ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κλείσει η προοπτική επένδυσης από τους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη αρκεί ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας να "εμφανίσει" 7.000.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος της πλευράς των Φλωρίδη-Σαχπατζίδη στην συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/7) με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τον Θανάση Κατσαρή αποχώρησε δίνοντας εντολή στους λογιστές του Βασίλη Φλωρίδη να μην προχωρήσουν τον έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η κίνησε αυτή ερμηνεύτηκε από πολλούς ως "πάγωμα" του ενδιαφέροντος των υποψήφιων επενδυτών, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει πληροφόρηση ότι κυριαρχούν σκέψεις να δοθεί συνέντευξη Τύπου.

Την Πέμπτη (7/7) θα αποφασιστεί η ώρα και το μέρος, όπως πάντα λένε οι ίδιες πληροφορίες, και το ζητούμενο είναι εάν σε αυτή εμφανιστεί ο Βασίλης Φλωρίδης ή θα εκπροσωπηθεί από κάποιον άλλο συνεργάτη του.

Σε αυτή την συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί η θέση των επενδυτών σχετικά με το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ενδεχομένως να δοθούν και στοιχεία για το επιχειρηματικό προφίλ του Φλωρίδη, κάτι το οποίο αποτέλεσε βασικό αίτημα της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Στο μεταξύ ο Θανάσης Κατσαρής με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr τονίζει πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα."Είμαστε ακόμη ανοιχτοί απέναντι στο ενδιαφέρον του κυρίου Φλωρίδη. Το είπα και στη διάρκεια της συνάντησης, το λέω και τώρα: "Βάλτε τα χρήματα, τα 7 εκ. ευρώ σε ένα τραπεζικό λογαριασμό και αμέσως θα δώσω εντολή για το σχηματισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Α.Σ.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ