ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Έτοιμος ο Χέντερσον ενόψει Κροατίας

England's Jordan Henderson, right, challenges for the ball with Sweden's Viktor Claesson during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP Photo/Alastair Grant

Ο Τζόρνταν Χέντερσον προπονήθηκε κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει του αγώνα με την Κροατία (11/7, 21:00) για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χαμόγελα για τον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Τζόρνταν Χέντερσον. Ο Άγγλος μέσος της Λίβερπουλ αντιμετώπιζε ένα μυικό πρόβλημα και η συμμετοχή του στον ημιτελικό ήταν αμφίβολη. Εντούτοις, γυμνάστηκε κανονικά και θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του.

Η συμμετοχή του 28χρονου ήταν επιβεβλημένη, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στις υπηρεσίες του Σαουθγκέιτ. Πολύ καλός ανασταλτικά, παίκτης με εμπειρία και παραστάσεις, ο οποίος προσδίδει στοιχεία που έχουν ανάγκη τα “τρία λιοντάρια”, ειδικά με έναν αντίπαλο όπως η Κροατία, η οποία στη μεσαία γραμμή διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα.

AP Photo/Alastair Grant

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους ημιτελικούς στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ