ΠΑΟΚ

Έτοιμος ο Ενρίκε, ένα μήνα εκτός ο Πέλκας

Έτοιμος ο Ενρίκε, ένα μήνα εκτός ο Πέλκας

Άρχισε δουλειά ο Ενρίκε, τα εργομετρικά του οποίου έδειξαν ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Ρήξη συνδέσμων ο Πέλκας, μαγνητική ο Κάμπος

Την πρώτη προπόνησή του με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Πέντρο Ενρίκε, τα εργομετρικά του οποίου έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κατά συνέπεια τίθεται άμεσα στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, που μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΛ.

Εξάλλου, η διάγνωση για τον Πέλκα έδειξε ότι υπέστη ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απογευματινή προπόνηση αναφέρει τα εξής:

"Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του κυριακάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας στην πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας με ασκήσεις πάνω σε μεταβιβάσεις, αλλά και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο. Στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Πέντρο Ενρίκε, ο οποίος λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο, πάτησε γήπεδο και δούλεψε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Δημήτρης Πέλκας υπέστη ρήξη συνδέσμων δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ο χρόνος απουσίας του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες Ο Τζάλμα Κάμπος υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο ο οποίος είχε ευρήματα κι ο παίκτης θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του τραυματισμού του στους οπίσθιους μηριαίους Την Τρίτη (31.01) η ομάδα θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 14:30 και στην συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς για Λάρισα".

*Ο Μυστακίδης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας ματς με τη Βέροια στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέντρο Ενρίκε: "Δεν θέλω να μιλήσω, θέλω να παίξω"
Επίσημο: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ενρίκε
Ζαμάνης: "Παίρνουμε Λάμπρου, δίνουμε Αργυρόπουλο"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ