Έτοιμος για όλα στο Καραϊσκάκη

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ο "Γηραιός" ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Επιθυμία του Ισπανού τεχνικού του «Γηραιού» είναι το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό και αυτό προσπάθησε να περάσει όλες αυτές τις μέρες και στους ποδοσφαιριστές του.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Πάρντο, Μαλαγκένιο, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Περπερίδης, Γιαννούλης, Ραγκουέλ, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Τσάβι, Μάρκες, Ααρόν, Γκαρσία, Δράμπης, Ασλανίδης, Γιάντσης και Κομβολίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Παπαστεριανός και Παπαδόπουλος αλλά και οι τραυματίες Χλωρός και Ιωαννίδης.
Στις αλλαγές που ετοιμάζει ο Πεντράθα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η χρησιμοποίηση του Μπαντή ως βασικού τερματοφύλακα αντί του Πάρντο. Ακόμα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει και ο Πουρσανίδης στον τελευταίο του αγώνα της καριέρας του έχοντας δίπλα του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Τσάβι Μόρο στο κεντρικό δίδυμο.
Όσο για αυτούς που θα είναι δίπλα τους θα είναι ο Γιαννούλης στα αριστερά και ο Περπερίδης στα δεξιά. Στο κέντρο της άμυνας όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν ο Μαλαγκένιο και ο Παπαζαχαρίας αντί του Κατσαμπή, με τους Ααρόν και Μάρκες να αγωνίζονται αριστερά και δεξιά στη μεσαία γραμμή, αντίστοιχα. Τέλος Γιάντσης και Κομβολίδης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.
Μία ντουζίνα νέο αίμα
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας σε μία χωρίς αμφιβολία πρωτοποριακή κίνηση. Στο πλαίσιο της απαρέγκλιτης πολιτικής και του σχεδιασμού της για αξιοποίηση της υποδομής, προς όφελος του αγωνιστικού παρόντος και μέλλοντος της ομάδας με χαρά και απόλυτη ικανοποίηση ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με 12 ποδοσφαιριστές της Ομάδας Νέων, κατόπιν σχετικής εισήγησης του προπονητή της Α΄ Ομάδας, Άνχελ Πεντράθα.
Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μπάμπης Ξανθόπουλος, εξέφρασε στα παιδιά και στους γονείς του τις ευχές του και το όραμα της διοίκησης να στηριχτεί στο μέλλον στα δικά του παιδιά ο Ηρακλής. Παρόντες επίσης, ο Ισπανός προπονητής της Α΄ Ομάδας, Άνχελ Πεντράθα, ο διοικητικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, κ. Αγγελάκης, ο τεχνικός υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Κώστας Ηλιάδης και ο εκ των προπονητών της Ομάδας Νέων, κ. Σπυρογιάννης. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα.
Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές, που προωθήθηκαν, είναι οι:
Ψυχογιός Νικόλαος, 25/02/1989, αμυντικός
Παναγιωτόπουλος Χρήστος, 12/04/1989, επιθετικός
Καρλόπουλος Κύδων, 03/05/1989, μέσος
Πιτσόκος Γρηγόριος, 09/08/1989, μέσος
Μέλκας Ηλίας, 07/10/1989, τερματοφύλακας
Μοσχάκης Γεώργιος, 12/11/1989, μέσος
Λιόνης Μιλτιάδης, 13/01/1990, μέσος
Φλώρος Ιωάννης, 31/03/1990, αμυντικός
Τσομπάνογλου Σωτήριος, 23/04/1990, μέσος
Κατσικάς Γεώργιος, 14/06/1990, αμυντικός
Αγγελούδης Νικόλαος, 14/05/1991, επιθετικός
Βέλλιος Απόστολος, 08/01/1992, επιθετικός.