ΕΘΝΙΚΟΣ

Εθνικός: Πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο ο Γεωργούσης που δέχτηκε χτύπημα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό όπως κατήγγειλαν οι κυανόλευκοι

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Εθνικός από το ματς με τον Πανθρακικό
Η φωτογραφία που ανέβασε ο Εθνικός από το ματς με τον Πανθρακικό PRINT SCREEN

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων όπως κατήγγειλαν οι κυανόλευκοι, πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, διότι του έγινε μήνυση για εξύβριση.

Σε μια απίστευτη ταλαιπωρία έχει υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως κατήγγειλαν οι κυανόλευκοι.

Ο λόγος είναι ότι του έγινε μήνυση για εξύβριση, με αποτέλεσμα η τοπική εισαγγελέας να ζητήσει την κράτησή του, όπως συνέβη και με τον άνθρωπο των γηπεδούχων που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο, ο οποίος επίσης κρατήθηκε για να απολογηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο παίκτης του Εθνικού χρειάστηκε να μεταβεί χθες (13/9) στο νοσοκομείο για αξονική και θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας για περαιτέρω έλεγχο.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται στην εισαγγελία για να καταθέσουν, ενώ ο Εθνικός έχει ενημερώσει τόσο το υπουργείο δικαιοσύνης όσο και το υπουργείο προστασίας του πολίτη, ενώ αναμένεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Εθνικού τονίζουν ότι αν δεν κινηθούν δια της νόμιμης οδού, δημιουργείται ένα δεδικασμένο όπου ποδοσφαιριστές θα μένουν απροστάτευτοι στους αγωνιστικούς χώρους.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ