ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Εθνική Σουηδίας: Ο ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε την ενδεκάδα με την Ελλάδα 31 ώρες πριν το ματς της Τρίτης (12/10)

Φάση από την αναμέτρηση Ελλάδα - Σουηδίας με τους Μπακασέτα - Όλσον | 8 Σεπτεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Ελλάδα - Σουηδίας με τους Μπακασέτα - Όλσον | 8 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς της Τρίτης (12/10) με την Ελλάδα αποκάλυψε την ενδεκάδα των Σουηδών 31 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Την ενδεκάδα την οποία θα χρησιμοποιήσει στο ματς της Τρίτης (12/10) με αντίπαλο την Ελλάδα (21:45, COSMOTE SPORT 1HD - OPEN TV και LIVE από το SPORT24) αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας Γιάνε Άντερσον.

Αυτό αν πιστέψουμε τα όσα είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση με την Εθνική μετά από σχετική ερώτηση για τις αλλαγές που θα γίνουν στο αρχικό σχήμα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σουηδών δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει τα χαρτιά του και να κάνει γνωστή την ενδεκάδα 31 ώρες πριν το ματς της Τρίτης.

Εκτός και αν... μπλόφαρε. Ο Σουηδός προπονητής είπε χαρακτηριστικά: "Θα υπάρξουν δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα απέναντι στο Κόσοβο τον οποίο κερδίσαμε 3-0. Ο Βίκτορ Λιντέλεφ επιστρέφει και θα παίξει αντί του Γιόακιμ Νίλσον στο πλευρό του Ντάνιλεσον ενώ ο Ρόμπιν Κουάιζον θα παίξει αντί του Ντέγιαν Κουλουσέφκι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής".

Άρα η ενδεκάδα της Σουηδίας που θα κατέβει με 4-4-2 κόντρα στην Ελλάδα θα αποτελείται από τους: Όλσεν, Κραφτ, Λιντέλεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ, Ίσακ, Κουάιζον.

Η Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ