ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Εθνική Πολωνίας: Ο Μπέντο τρώει τη θέση από τον Τζέραρντ

Ο Πάουλο Μπέντο στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα
Ο Πάουλο Μπέντο στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα 2022 AP PHOTO/ANDRE PENNER

Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, ο Πάολο Μπέντο είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πολωνίας. Ο Στίβεν Τζέραρντ είχε εμφανιστεί επίσης υποψήφιος για τη θέση.

Σύμφωνα με το πολωνικό TVP Sport, η πολωνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατέληξε στον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Αυτό αναμένεται να είναι ο Πάολο Μπέντο.

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Νότιας Κορέας και του Ολυμπιακού πρόκειται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και να πιάσει δουλειά. "Θα είναι ένας ξένος προπονητής. Αναμένουμε την απάντηση στην πρόταση που κάναμε" είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα, πριν από λίγες μέρες.

Ο Πάολο Μπέντο "τρώει" τη θέση του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είχε εμφανιστεί επίσης υποψήφιος γι' αυτή τη θέση. Το θέμα για τον πρώην τεχνικό της Άστον Βίλα και της Ρέιντζερς έκανε γνωστό η Daily Mail.

Βέβαια, σύμφωνα με τον Κούλεζα, ο Τζέραρντ δεν ήταν πρώτη επιλογή της ομοσπονδίας: "Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι εάν έχει καθοδηγήσει στην καριέρα του εθνική ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ