ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική: Πάτησε Βρυξέλλες για το φιλικό με το Βέλγιο

Η άφιξη της Εθνικής μας στις Βρυξέλλες ενόψει του φιλικού με το Βέλγιο
Η άφιξη της Εθνικής μας στις Βρυξέλλες ενόψει του φιλικού με το Βέλγιο PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / TWITTER _ ETHNIKI ELLADAS

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας προσγειώθηκε στις Βρυξέλλες, όπου την Πέμπτη (3/6) θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μία μέρα μετά το πρώτο της μάζεμα στον Άγιο Κοσμά, η Εθνική Ελλάδας πάτησε στις Βρυξέλλες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (3/6, 21:45) Cosmote Sport 1HD, SPORT 24) το Βέλγιο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα δύο ματς που ακολουθούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Κόσοβο (5/9) και Σουηδία (8/9).

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει επίσης σε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή (6/6) τη Νορβηγία στη Μάλαγα. Την αποστολή της Εθνικής επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Θυμίζουμε στην αποστολή βρίσκονται οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Μιχάλης Μπακάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Γαλανόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Μπακασέτας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Δουβίκας, Βαγγέλης Παυλίδης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ