ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική ομάδα: Πρώτη προπόνηση για Μπάλντοκ, ενσωματώθηκαν Γούτας και Τζόλης

Εθνική ομάδα: Πρώτη προπόνηση για Μπάλντοκ, ενσωματώθηκαν Γούτας και Τζόλης

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ενόψει των αγώνων της στο Nations League συνεχίζεται με τους Μπάλντοκ, Γούτα και Τζόλη να μπαίνουν στις προπονήσεις.

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μετά το ρεπό που είχε δώσει ο Γκουστάβο Πογέτ στους παίκτες το Σάββατο (28/05).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής είδε τρία νέα πρόσωπα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Κυριακής (29/05). Πρώτος και καλύτερος ο Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα γαλανόλευκα.

Την ίδια ώρα την πρώτη τους προπόνηση έκαναν και ο Δημήτρης Γούτας με τον Χρήστο Τζόλη. Ο τελευταίος κλήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ταξιάρχη Φούντα.

Οι νέες αφίξεις θα συνεχιστούν και την Δευτέρα (30/05) αφού στις προπονήσεις θα ενταχθούν οι Κώστας Τσιμίκας, Παντελής Χατζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης, ενώ θα επιστρέψει και από την ειδική άδεια που του χορηγήθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα προετοιμάζεται για τους αγώνες που θα δώσει το προσεχές διάστημα για το Nations League.

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) , το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6), την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NATIONS LEAGUE ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ