EURO 2024

Εθνική Ολλανδίας: Ο Κούμαν κατηγορεί την Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Ντε Γιονγκ

FILE - Netherland's head coach Ronald Koeman watches the camera prior the international friendly soccer match between Germany and Netherlands in Frankfurt, Germany, Tuesday, March 26, 2024. Ronald Koeman has coached the Netherlands through qualifying for back-to-back European Championships. (AP Photo/Martin Meissner, File)
Ο Ρόναλντ Κούμαν. © 2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν επιρρίπτει ευθύνες στην Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Ντε Γιονγκ, υποστηρίζοντας πως οι Καταλανοί πήραν ρίσκα με τον Ολλανδό μέσο.

Η Εθνική Ολλναδίας θα στερηθεί εν τέλει τις υπηρεσίες του Φρένκι ντε Γιονγκ κατά την διάρκεια του Euro 2024 λόγω τραυματισμού του στον αστράγαλο, με τον Ρόναλντ Κούμαν να κατηγορεί την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα για αυτή την απώλεια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ολλανδίας μίλησε για τον τραυματισμό του Ντε Γιονγκ μετά τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία εξηγώντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να αποκλείσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς και τους υπεύθυνους για αυτή την δυσμενή εξέλιξη.

"Αποφασίσαμε σήμερα το απόγευμα. Θεωρήσαμε ότι ο Φρένκι ντε Γιονγκ δεν θα είναι έτοιμος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Είχε ένα ιστορικό με αυτόν τον τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο και δεν είναι σκόπιμο να παίρνουμε ρίσκα. Η ομάδα του πήρε ρίσκα και στο παρελθόν και τώρα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα", δήλωσε ο τεχνικός.

Μάλιστα, Ο ίδιος ο Ντε Γιονγκ έχει αναγνωρίσει πως επέστρεψε πρόωρα στην δράση μετά τον δεύτερο από τους τρεις τραυματισμούς που έχει υποστεί φέτος στον δεξιό αστράγαλο. "Τη δεύτερη φορά ίσως άρχισα να παίζω πολύ νωρίς και ο τραυματισμός ήταν ακόμα στο μυαλό μου", εξομολογήθηκε.

Πλέον, αναζητείται ο αντικαταστάτης του μέσου των "Μπλαουγκράνα" και είναι πολύ πιθανό αυτός να είναι ο Ίαν Μάατσεν της Ντόρτμουντ, ωστόσο δεν έχει κλειδώσει ακόμη καμία περίπτωση παίκτη για την θέση.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ