ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Εθνική Ολλανδίας: Η επική ανάρτηση του Ζίρκζι για την έκτακτη κλήση του στους οράνιε ενόψει Euro

Bayern's Joshua Zirkzee celebrates the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach in Munich, Germany, Saturday, June 13, 2020. Because of the coronavirus outbreak all soccer matches of the German Bundesliga take place without spectators. (Matthias Balk/Pool via AP)
Bayern's Joshua Zirkzee celebrates the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Borussia Moenchengladbach in Munich, Germany, Saturday, June 13, 2020. Because of the coronavirus outbreak all soccer matches of the German Bundesliga take place without spectators. (Matthias Balk/Pool via AP) @2020 MATTHIAS BALK/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Μπρόμπεϊ ώθησε τον Ρόναλντ Κούμαν να καλέσει τελευταία στιγμή στην Εθνική Ολλανδίας τον Τζόσουα Ζίρκζι, με τον φορ της Μπολόνια να σχολιάζει με εντυπωσιακό τρόπο στο Instagram την πρόωρη λήξη των διακοπών του.

Λίγο πριν τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας, στο στρατόπεδο της εθνικής Ολλανδίας έχουν αρχίσει τα... ευχέλαια, αφού τέθηκαν οριστικά νοκ-άουτ οι Ντε Γιονγκ και Κουπμάινερς ενώ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση ο Μπρόμπεϊ.

Οι δύο σίγουρες απουσίες των οράνιε είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί εκτάκτως ο Ίαν Μάατσεν, ενώ ο τραυματισμός του στράικερ του Άγιαξ έφερε ακόμη μία αιφνιδιαστική κλήση, με τον Τζόσουα Ζίρκζι να καλείται εσπευσμένα να συμπληρώσει το ρόστερ.

Ο φορ της Μπολόνια δεν έχει ακόμα κάνει ντεμπούτο με τους οράνιε, αφού τον περασμένο Μάρτιο που είχε κληθεί για πρώτη φορά, για τα φιλικά με Σκωτία και Γερμανία, ήταν τραυματίας, με τον 23χρονο να δέχεται ωστόσο με χαρά την επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν και να το δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Εθνική Ολλανδίας: Η επική ανάρτηση του Ζίρκζι για την έκτακτη κλήση του στους οράνιε ενόψει Euro
PRINT SCREEN

"Όταν δέχεται κλήση για να αφήσεις την Disney για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", έγραψε στο Instagram, με τον 23χρονο να αποκαλύπτει πως βρισκόταν για διακοπές αναψυχής στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Disney, όταν κλήθηκε να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ