NATIONS LEAGUE

Εθνική Ολλανδίας: Ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για την τελική φάση του Nations League

Εθνική Ολλανδίας: Ανακοίνωσε τους εκλεκτούς για την τελική φάση του Nations League
@2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Δύο εβδομάδες περίπου πριν από την έναρξη του Final-4 του Nations League, ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε γνωστή την αποστολή της εθνικής Ολλανδίας που θα πάρει μέρος σε αυτό με στόχο να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στα γήπεδα του Κατάρ η εθνική Ολλανδίας ήταν άκρως ανταγωνιστική υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ και χρειάστηκε να λυγίσει στα πέναλτι από την -μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια- Αργεντινή για να αποκλειστεί στα προημιτελικά.

Τώρα, οι οράνιε είναι έτοιμοι για ένα ακόμα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού, αυτό του Final-4 του Nations League, με τον Ρόναλντ Κούμαν να έχει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εδώ και μερικούς μήνες και να κάνει γνωστή την Δευτέρα τους παίκτες που θα συνθέσουν την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτήν βρίσκονται μέσα ο Ρέιντερς, ο -προερχόμενος από τραυματισμό- Ντεπάι και ο Μπλιντ ενώ εκτός έμειναν μεταξύ άλλων οι Κλάασεν, Μπέρχαους και Μπρόμπεϊ.

Υπενθυμίζεται πως το Final-4 του φετινού Nations League θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ενώ εκτός από τους οράνιε, θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο η Κροατία, η Ισπανία και η Ιταλία.

Αναλυτικά η λίστα της Ολλανδίας:

  • ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τζάστιν Μπίλοου (Φέγενορντ), Μαρκ Φλέκεν (Φράιμπουργκ), Άντριες Νόπερτ (Χέρενφεν)
  • ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάλεϊ Μπλιντ (Μπάγερν), Σβεν Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ντένζελ Ντάμφρις (Ίντερ), Λουτσχάρελ Γκερτρουίντα (Φέγενορντ), Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Τάιρελ Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζουριέν Τίμπερ (Άγιαξ)
  • ΜΕΣΟΙ: Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Τέουν Κόπμαϊνερς (Αταλάντα), Τίχανι Ρέιντερς (Άλκμααρ), Μάρτεν ντε Ρον (Αταλάντα), Τζόι Φέρμαν (Αϊντχόφεν), Ματς Βίφερ (Φέγενορντ), Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Ρόμα)
  • ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στίβεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ), Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο), Κόντι Χάκπο (Λίβερπουλ), Νόα Λανγκ (Μπριζ), Ντόνιελ Μάλεν (Ντόρτμουντ), Τσάβι Σίμονς (Αϊντχόφεν), Βουτ Βέγκχορστ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ