ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική: Οι αντίπαλοι της γαλανόλευκης στα playoffs του Euro 2024

EURO 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε την πορεία της στα προκριματικά του Euro 2024 και θα έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία στα playoffs του Nations League. Δείτε τους αντιπάλους της Εθνικής.

Η Εθνική μας θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία αρχίζει ουσιαστικά από την προσεχή Πέμπτη στις 13:00 ώρα Ελλάδας, όταν θα διεξαχθεί η κλήρωση για την έδρα του τελικού.

Οι έδρες των δύο ημιτελικών είναι γνωστές, αφού η "γαλανόλευκη" και οι Γεωργιανοί θεωρούνται οι ισχυροί ως οι δύο καλύτερες ομάδες του ranking της League C του Nations League και απέκτησαν το δικαίωμα να φιλοξενήσουν το Καζακστάν και το Λουξεμβούργο αντίστοιχα.

Ωστόσο, για την έδρα του τελικού θα χρειαστεί να γίνει κλήρωση, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο ημιτελικός που οι ομάδες του θα κερδίσουν το δικαίωμα φιλοξενίας του σπουδαίου παιχνιδιού.

Οι δύο μονοί ημιτελικοί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ο τελικός πέντε ημέρες αργότερα, την Τρίτη 26 του μήνα. Οι τρεις αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν στις 21:45 ώρα Ελλάδας, εκτός αν προκύψει κάποια διαφορετική ανάγκη.

Σημειώνεται ότι στις 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ακόμα μία κλήρωση, η πιο σημαντική απ' όλες. Στη Φιλαρμονική του Έλβα στο Αμβούργο θα προκύψουν οι έξι όμιλοι της τελικής φάσης, παρότι θα υπάρχουν οι τρεις εκκρεμότητες των playoffs. Το Euro 2024 θα διεξαχθεί στη Γερμανία και η σέντρα θα γίνει στις 14 Ιουνίου στην "Άλιαντς Αρένα" του Μονάχου.

Το πρόγραμμα των playoffs του Nations League στη C

  • 21/03 21:45 Ελλάδα - Καζακστάν
  • 21/03 21:45 Γεωργία - Λουξεμβούργο

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ