ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Στην Ιρλανδία για την Elite Round, την Τετάρτη κόντρα στην Εσθονία η πρεμιέρα

Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων στο φιλικό με το Ισραήλ | 28 Φεβρουαρίου 2023
Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων στο φιλικό με το Ισραήλ | 28 Φεβρουαρίου 2023 INTIME SPORTS

Η Εθνική Νέων βρίσκεται στην Ιρλανδία για την Elite Round με την ομάδα του Τάσου Θέου να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (22/3) το βράδυ την Εσθονία στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου.

Στην Ιρλανδία για τη συμμετοχή της στην Elite Round βρίσκεται η Εθνική Νέων καθώς θα πάρει μέρος στον 5 προκριματικό όμιλο του γύρου Elite για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19.

Η ομάδα του Τάσου Θέου βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Εσθονία, Σλοβακία και Δημ. Ιρλανδίας και την Τετάρτη (22/3) το βράδυ θα δώσει το πρώτο της ματς με αντίπαλο την Εσθονία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει πάρει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δέκα από τον ΠΑΟΚ, ενώ στις κλήσεις ξεχωρίζει το όνομα του Στέφανου Τζίμα, του 17χρονου επιθετικού του δικεφάλου ο οποίος είναι ο μικρότερος της αποστολής, καθώς έχει γεννηθεί το 2006.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή και έχουν ταξιδέψει στην Ιρλανδία είναι οι:

Τερματοφύλακες:

Δημήτρης Μοναστηρλής (ΠΑΟΚ), Νίκος Μπότης (Ίντερ)

Αμυντικοί:

Δημήτρης Κεραμίτσης (Ρόμα), Νικόλαος Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Ελευθέριος Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Αλέξιος Καλογερόπουλος (Ολυμπιακός), Αθανάσιος Προδρομίτης (Παναθηναϊκός), Χαράλαμπος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ),

Μέσοι:

Ζήσης Τσίκος (ΠΑΟΚ), Ευάγγελος Νικολάου (Παναιτωλικός), Χρήστος Σταυρόπουλος (Ολυμπιακός), Αναστάσιος Συμεωνίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτριος Κώττας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Κυριόπουλος (Παναθηναϊκός),

Επιθετικοί:

Λάμπρος Σμυρλής (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Γκούμας (ΠΑΟΚ), Νίκος Σπυράκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Τζίμας (ΠΑΟΚ), Αλέξιος Γκολφίνος (ΑΕΚ), Γιώργος Κούτσιας (Chicago Fire FC)".

Το πρόγραμμα της Εθνικής Νέων στον 5ο όμιλο:

22/03/2023

21:30 Εσθονία - Ελλάδα

25/03/2023

21:30 Ελλάδα - Σλοβακία

28/03/2023

21:30 Ελλάδα - Δημ. Ιρλανδίας

Θέος: "Τελικός προορισμός η τελική φάση στη Μάλτα"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφορικά με την Elite Round και το στόχο της Εθνικής σημείωσε:

"Εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε με τα παιδιά τα οποία απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής Νέων στον Elite Round. Το ταξίδι που ξεκίνησε στην πρώτη προκριματική φάση της Ελβετίας με τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλουμε να έχει τελικό προορισμό την Μάλτα στην οποία θα διεξαχθεί η τελική φάση του EURO U19 τον Ιούλιο.

Τόσο το αγωνιστικό μας πλάνο όσο και η νοοτροπία όλων στην ομάδα δεν έχουν αλλάξει στην πορεία μας παρά τις όποιες δυσκολίες έχουμε αντιμετωπίσει. Η αγωνιστική μας εικόνα και η πρόκριση από την πρώτη προκριματική φάση μας δίνει το έναυσμα να αισιοδοξούμε οτι θα πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο τουρνουά της Ιρλανδίας. Το Elite Round δημιουργεί προσδοκίες και κίνητρο για να οδηγήσουμε την Εθνική Ομάδα εκεί που πρέπει να βρίσκεται, στο γκρουπ με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ