ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Νέων: Οκτώ σκάουτ ξένων ομάδων τσέκαραν Έλληνες διεθνείς

Φάση από την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με τη Γερμανία | 16 Νοεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με τη Γερμανία | 16 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Στα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Νέων βρέθηκαν σκάουτ από οκτώ ξένες ομάδες μεταξύ των οποίων από Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ, Αϊντχόφεν και Τζένοα σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Πλήθος σκάουτ από ξένες ομάδες προσέλκυσε το τουρνουά της προκριμματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα σε Πάτρα και Ναύπακτο. Εκεί όπου η Ελλάδα αντιμετώπισε τη Γερμανία, τη Ρωσία και τα Νησιά Φερόε και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 εκπρόσωποι από κορυφαία κλαμπ της Γερμανίας μεταξύ των οποίων η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ αλλά και από την Ιταλία βρέθηκαν στη διάρκεια του τουρνουά και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών αλλά και φυσικά των ομάδων της Γερμανίας και της Ρωσίας.

Δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να ήρθαν έχοντας από πριν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους κάποιον από τους ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές ή να βρέθηκαν στη Ναύπακτο για να παρακολουθήσουν παίκτες για τους οποίους ναι μεν είχαν μάθει κάποια καλά λόγια το προηγούμενου διάστημα αλλά δεν τους είχαν δει αγωνιζόμενους και περίμεναν μια τέτοια ευκαιρία.

Στο τελευταίο ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, που έληξε ισόπαλο 1-1, ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Ναυπάκτου ήταν σκάουτ από την Ντόρτμουντ και την Γκλάντμπαχ που είχαν μάλιστα συγκεκριμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στα υπόψιν τους. Ενώ εκεί ήταν επίσης και άνθρωπος της Άουγκσμπουργκ.

Επίσης υπήρξαν σκάουτ από την Ιταλία και συγκεκριμένα από ομάδες όπως οι Σαμπντόρια, Σασουόλο και Τζένοα. Άλλωστε από τη γειτονική χώρα είναι σύνηθες τακτική η παρακολούθηση νεαρών ποδοσφαιριστών και δη από την Ελλάδα καθώς αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει το ταξίδι από την Ελλάδα προς την Ιταλία για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Παράλληλα στα δύο ματς που είχαν προηγηθεί αυτό με τη Γερμανία, κόντρα στη Ρωσία και στα Νησιά Φερόε είχε βρεθεί στη Ναύπακτο σκάουτ τόσο από τη Μπάγερν Μονάχου όσο φυσικά και από την Αϊντχόφεν.

Φυσικά δεν αποκλείεται στα παιχνίδια που έγιναν σε Πάτρα και Ναύπακτο να υπήρξαν και άλλοι σκάουτ οι οποίοι δεν έκαναν γνωστή την παρουσία τους αλλά παρακολούθησαν ιγκόγνιτο τα παιχνίδια.

Ενώ τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε όλες τις αναμετρήσεις της Ελλάδας υπήρξαν άνθρωποι από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ φυσικά που ήθελαν να παρακολουθήσουν τους παίκτες των ομάδων τους οι οποίοι ήταν μέλος της αποστολής της Εθνικής Νέων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ