ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Εθνική Μαρόκου: Ο Ελ Κααμπί στις κλήσεις για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, εκτός ο Άμραμπατ

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαλίντ Ρεγκραγκί συμπεριέλαβε στις κλήσεις του στην εθνική Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον φορ του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ ο Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ έμεινε εκτός αποστολής, αν και ήταν στην προεπιλογή.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου έκανε γνωστές τις κλήσεις του Βαλίντ Ρεγκραγκί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2023 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Μέσα στην αποστολή βρίσκεται ο φορ του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί, σε αντίθεση με τον Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ που δεν είναι στην αποστολή, αν και ήταν στην προεπιλογή. Στην αποστολή όμως θα βρεθεί μεταξύ άλλων ο αδερφός του, Σοφιάν Άμραμπατ που αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι ο φορ των Πειραιωτών θα απουσιάσει τον Ιανουάριο. Η διοργάνωση εκκινεί στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Ελ Κααμπί ήταν στις κλήσεις του Μαρόκου στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε το Μαρόκο, ενώ ο Νορντίν Άμραμπατ έπαιξε τελευταία φορά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το 2019.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ