ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Εθνική Κύπρου: Τέλος ο Νίκος Κωστένογλου, φαβορί ο Κετσπάγια

Ο Νίκος Κωστένογλου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κύπρου με την Εθνική Ελλάδας στο Nations League | 9 Ιουνίου 2022
Ο Νίκος Κωστένογλου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κύπρου με την Εθνική Ελλάδας στο Nations League | 9 Ιουνίου 2022 INTIME

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Κύπρου αποτελεί ο Νίκος Κωστένογλου με τον Έλληνα τεχνικό να πληρώνει τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας και την εικόνα της στο πρόσφατο Nations League.

Η ομοσπονδία της Κύπρου έβγαλε και σχετική ανακοίνωση ενώ πληροφορίες από το νησί της Αφροδίτης θέλουν τον Τιμούρ Κετσπάγια ως το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

"Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κωστένογλου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Κωστένογλου για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική μας ομάδα, από το Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ