ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Εθνική Ιταλίας: Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία με τον Γκατούζο, μέσα στις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση

© 2024 Daniel Cole / AP IMAGES

O Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται ένα βήμα πριν αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, με λεπτομέρειες να απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, η οποία αναμένεται να γίνει επίσημη τις επόμενες ημέρες.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας της Εθνικής Ιταλίας με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Ο άλλοτε προπονητής της Μίλαν και η “σκουάντρα ατζούρα” βρίσκονται στα πρόθυρα της συμφωνίας και απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επισημοποίησή της.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ανακοίνωση της πρόσληψης του Γκατούζο από την Εθνική Ιταλίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε πως η σκέψη του προέδρου Γκαμπριέλε Γκράβινα είναι να προσφέρει στον Γκατούζο μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την ανακοίνωση του deal να είναι πιθανό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ η επικείμενη συμφωνία του με την FIGC θα φέρει στην “σκουάντρα ατζούρα” και τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Τσέζαρε Πραντέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ