ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εθνική Γερμανίας: Ο Αντεγέμι αρνήθηκε την κλήση του στην Ελπίδων και εξόργισε τον Νάγκελσμαν

Εθνική Γερμανίας: Ο Αντεγέμι αρνήθηκε την κλήση του στην Ελπίδων και εξόργισε τον Νάγκελσμαν
Ο Καρίμ Αντεγέμι με τη φανέλα της Ντόρτμουντ @2023 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Με "κακό μάτι" είδε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, την άρνηση του παίκτη της Ντόρτμουντ, Καρίμ Αντεγέμι, να ενταχθεί στην εθνική Ελπίδων, με τις πιθανότητες του 21χρονου να κληθεί στο προσεχές Euro 2024 να λιγοστεύουν.

Σε ρηχά νερά κινείται από την αρχή της σεζόν ο αριστερός εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Καρίμ Αντεγέμι, με τον 21χρονο να ψάχνει ακόμα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μετά από 13 συμμετοχές με την ομάδα της Bundesliga, κάτι που του στοίχησε τη θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Αντεγέμι είδε τον νέο προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, να μην τον συμπεριλαμβάνει στα αγωνιστικά του πλάνα εν όψει των επίσημων φιλικών με την Τουρκία (18/11, 21:45) και την Αυστρία (21/11, 21:45), με τον πρώην παίκτη της Ζάλτσμπουργκ να καλείται, ωστόσο, στην εθνική Ελπίδων.

Αυτό, όμως, που έκανε έξαλλο τον Νάγκελσμαν, θέτοντας εν αμφιβόλω παράλληλα την κλήση του Αντεγέμι στο προσεχές Euro 2024, ήταν η άρνησή του να λάβει μέρος στις υποχρεώσεις της Κ21 της εθνικής Γερμανίας.

Ο 21χρονος δικαιολόγησε την απόφασή του, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να αφοσιωθεί στην ατομική του βελτίωση, προκειμένου να κερδίσει τη θέση του βασικού στην Ντόρτμουντ, αιτιολογία που φαίνεται να μη συμμερίζονται στη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB), με τους υπεύθυνους να εξετάζουν πιθανές κυρώσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ