NATIONS LEAGUE

Εθνική Γεωργίας: Νοκ-άουτ ο Κβαρατσχέλια από τον ημιτελικό του Nations League

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ της Γεωργίας απέναντι στην Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 16 Νοεμβρίου 2023
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ της Γεωργίας απέναντι στην Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 16 Νοεμβρίου 2023 @2023 TAMUNA KULUMBEGASHVILI/AP IMAGES

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δέχτηκε κάρτα στον εκτός έδρας αγώνα της Γεωργίας με την Ισπανία και δεν θα μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στον ημιτελικό των play offs του Nations League.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τη φανέλα της Γεωργίας την περασμένη Κυριακή (19/11) στο εκτός έδρας ματς με την Ισπανία στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του σε αυτή την προκριματική φάση του Euro 2024, όμως το φινάλε της αναμέτρησης δεν τον βρήκε χαμογελαστό για δύο λόγους.

Ο ένας είχε να κάνει με το αποτέλεσμα, με τη φούρια ρόχα να επικρατεί με 3-1 και να σφραγίζει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο ενώ ο άλλος σχετίζεται με την κάρτα που δέχτηκε ο σούπερ σταρ της Νάπολι και της χώρας του στο 75ο λεπτό του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάρτα που θα έχει υψηλό αντίτιμο, με τον "Κβάρα" να συμπληρώνει κάρτες και να χάνει λόγω τιμωρίας τον ημιτελικό των play offs του Nations League στον οποίο η Γεωργία θα πάρει μέρος τον Μάρτιο του 2024, στο ένα από τα δύο ματς που θα πρέπει να κερδίσει μέσα σε λίγες ημέρες στα τέλη Μαρτίου για να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024 μέσω της... δεύτερης ευκαιρίας.

Υπενθυμίζεται πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Κβαρατσχέλια θα απουσιάσει από τον ημιτελικό απέναντι στο Λουξεμβούργο ενώ στον έτερο ημιτελικό θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Ελλάδα και Καζακστάν, με τις νικήτριες των δύο νοκ-άουτ αγώνων να παίζουν μεταξύ τους στις 26 Μαρτίου 2024 για μία θέση στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι του 2024.

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ