EURO 2024

Εθνική Γαλλίας: Εκτός ενδεκάδας με τη Πολωνία ο Γκριεζμάν

Antoine Griezmann of France reacts during a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Αντουάν Γκριεζμάν. © 2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα με τη Πολωνία, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να επιλέγει να τον κρατήσει στον πάγκο.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αναμένεται να ξεκουράσει τον Αντουάν Γκριεζμάν στον σημερινό αγώνα της Γαλλίας με τη Πολωνία στις 19:00 (25/6) θέτοντάς εκτός ενδεκάδας τον σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος όμως δεν συμφωνεί με την απόφαση αυτή.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στο Euro και ο προπονητής θεωρεί πως αυτό οφείλεται στην κόπωση του παίκτη μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη. "Είχε μια πολυάσχολη σεζόν. Σε αγώνες υψηλής έντασης, στην καρδιά της μεσαίας γραμμής, δεν είναι εύκολο", εξήγησε.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Equipe ο Γκριεζμάν αμφισβητεί την απόφαση του Ντεσάμπ υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει σημάδια κόπωσης και επομένως δεν χρειάζεται ξεκούραση ενόψει του τελευταίου αγώνα του τέταρτου ομίλου.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ