ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το ματς με την Ελλάδα

France's Antoine Griezmann celebrates after the Euro 2024 group B qualifying soccer match between France and Gibraltar in Nice, France, Saturday, Nov. 18, 2023. France won 14-0. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αντουάν Γκριεζμάν @ 2023 DANIEL COLE / AP IMAGES

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Εθνική στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Στον πάγκο ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Η Εθνική Γαλλίας θα παραταχθεί στην OPAP Arena το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ελλάδας (21/11, 21:45, ALPHA, live από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 με στόχο τη νίκη και το απόλυτο στον όμιλο.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Ντεσάμπ και η οποία θα διεκδικήσει μια ακόμη νίκη. Ο Γάλλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Κιλιάν Εμπαπέ, κάτι που είχε "προαναγγείλει" η Equipe.

Αυτή αποτελείται από τους: Σαμπά, Κουντέ, Σαλιμπά, Λ. Ερναντές, Τ. Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Κολό Μουανί, Ζιρού.

Αναπληρωματικοί: Μενιάν, Αρεολά, Κλος, Ντισασί, Ουπαμενό, Κεφρέν Τουράμ, Εμπαπέ, Τοντιμπό, Μάρκους Τουράμ, Καμαρά, Κομάν

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ