ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Πρώτη για Τζολάκη, επιστροφή Ρέτσου ενόψει Λιθουανίας, Κροατίας

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης σε αγώνα του Ολυμπιακού
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης σε αγώνα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Γκούμας αναμένεται να καλέσει τον Κωνσταντίνο Τζολάκη για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων ενώ επιστρέφει στην αποστολή για τα ματς με Λιθουανία, Κροατία ο Ρέτσος που εξέτισε την τιμωρία του.

Η Εθνική Ελπίδων έχει δύο κρίσιμα παιχνίδια μπροστά της στη μάχη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 στις 8 και 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα κόντρα σε Λιθουανία, εκτός έδρας, και Κροατία στην Πάτρα.

Ο Γιάννης Γκούμας αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή (2/10) τις κλήσεις του για τα δύο παιχνίδια και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr σε αυτές θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που είχε καλέσει για τα δύο προηγούμενα ματς κόντρα σε Κροατία και Σαν Μαρίνο.

Αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να καλέσει τον 18χρονο γκολκίπερ, Κωνσταντίνο Τζολάκη από τον Ολυμπιακό ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη σε αποστολή της Ελπίδων. Ο νεαρός τερματοφύλακας ο οποίος θα είναι εκ των μικρότερων αν όχι ο μικρότερος της αποστολής ήταν λογικό και επόμενο να κληθεί μετά τις εμφανίσεις του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και στην πρεμιέρα της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Αστέρα.

Να σημειώσουμε πως οι τρεις γκολκίπερ που είχαν κληθεί για τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν οι Στεργιάκης, Ξενόπουλος και Σιαμπάνης με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται κόντρα σε Κροατία και Σαν Μαρίνο αντίστοιχα.

ΕΞΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΡΕΤΣΟΣ

Από εκεί και πέρα θα επιστρέψει στην αποστολή και θα ηγηθεί ο Παναγιώτης Ρέτσος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και πλέον έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα δύο ματς που έρχονται. Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στην προσπάθεια της για δύο θετικά αποτελέσματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει ένα ακόμη νέο πρόσωπο σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις και αυτός θα είναι ο Ουές από τον ΟΦΗ. Ο δεξιός οπισθοφύλακας έχει ξεκινήσει ως βασικός τη σεζόν με τους Κρητικούς και αυτό του δίνει μια θέση στην αποστολή. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε βρεθεί και στο παρελθόν στην Εθνική Ελπίδων αλλά δεν ήταν στις τελευταίες κλήσεις του Γιάννη Γκούμα..

Φυσικά δεν αναμένεται να υπάρξουν και άλλα νέα πρόσωπα και επιστροφές με τις κλήσεις για παίκτες του εξωτερικού να έχουν πάει ήδη στις ομάδες ενώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (2/10) αναμένεται να έχουν ενημερωθεί και οι σύλλογοι εντός Ελλάδας για τους παίκτες που έχουν κληθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ