ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελπίδων: Φιλική νίκη επί της ΑΕΚ Β' υπό το βλέμα του Πογέτ

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στο ματς με την ΑΕΚ Β'
Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων στο ματς με την ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ Β' σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα υπό το βλέμμα μάλιστα των Πογέτ, Κωνσταντινίδη και Θέου.

Η Εθνική Ελπίδων έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Β' το πρωί της Τετάρτης στο Σεραφείδειο Προπονητικό Κέντρο στο πλαίσιο των προπονήσεων που κάνει η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 2-1 με τον Μπαλωμένο να ανοίγει το σκορ στο 29' και τον Ζουγλή στο 34' να διαμορφώνει το 2-0 ενώ ο Κοντουρουχάς μείωσε στο τελικό 2-1. Το φιλικό έγινε υπό το βλέμμα των Πογέτ, Κωνσταντινίδη και Θέου που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ Β' σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Σεραφείδειο Προπονητικό Κέντρο. Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Στο 12ο λεπτό ο Μάρκος Νίνο με σουτ από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την Εθνική Ομάδα. Στο 29' ο Μπαλωμένος νίκησε τον Σταμούλη σε τετ α τετ και στο 34' ο Ζουγλής με προσωπική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 80ο λεπτό ο Κοντουρουχάς με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Πογέτ, Κωνσταντινίδης και Θέος στο ματς της Ελπίδων με την ΑΕΚ Β'
Οι Πογέτ, Κωνσταντινίδης και Θέος στο ματς της Ελπίδων με την ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS


Η σύνθεση της Εθνικής

1ο ημίχρονο: Μπαλωμένος, Ασλανίδης, Παναγιώτου, Τουρκοχωρίτης, Κίτσος, Μεταξάς, Καραμπέρης, Σουρλής, Νίνο, Ζουγλής, Νιάρχος.

Φάση από το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην ΑΕΚ Β'
Φάση από το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS


2ο ημίχρονο: Θεοχάρης, Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Καραμάνης, Σοφιανός, Κρυπαράκος, Μπελεβώνης (60' Λώλης), Τζαβίδας, Κοσίδης.

Οι παίκτες της Εθνικής Ελπίδων πανηγυρίζουν στο φιλικό με την ΑΕΚ Β'
Οι παίκτες της Εθνικής Ελπίδων πανηγυρίζουν στο φιλικό με την ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS


Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στο εξαήμερο προπονητικό camp (29/05-03/06). Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι είδε αρκετά στοιχεία που του άρεσαν στην απόδοση της ομάδας και ότι στις επόμενες μέρες θα δουλέψουν περισσότερο για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, δίνει οδηγίες στους παίκτες της ομάδας
Ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, δίνει οδηγίες στους παίκτες της ομάδας INTIME SPORTS


"Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Τα παιχνίδια αυτά είναι σημαντικά για να βλέπουμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις σε συνθήκες αγώνα. Θέλουμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες της προετοιμασίας το αγωνιστικό μας πλάνο σε άμυνα και επίθεση. Τα παιδιά σήμερα έδειξαν διάθεση.

Για μένα μετράει πάντα το αποτέλεσμα και μου άρεσε που τα παιδιά είχαν νοοτροπία νικητή ακόμα και σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Θα εκμεταλλευτούμε τις επόμενες ημέρες ώστε να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια".

Οι Πογέτ, Κωνσταντινίδης στο ματς της Ελπίδων με την ΑΕΚ Β'
Οι Πογέτ, Κωνσταντινίδης στο ματς της Ελπίδων με την ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS


*Την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την ΑΕΚ Β' στα Σπάτα παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης και ο προπονητής της Εθνικής Νέων Αναστάσιος Θέος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ