ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Ο Πέλκας και ο Γιαννούλης έγιναν viral στο Tik Tok

Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης πρωταγωνιστούν σε video που ανέβασε στο Tik Tok ο λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδος... γίνονται viral.
Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης πρωταγωνιστούν σε video που ανέβασε στο Tik Tok ο λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδος... γίνονται viral. PRINT SCREEN

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Δημήτρης Γιαννούλης πρωταγωνιστούν σε video που ανέβασε στο Tik Tok ο λογαριασμός της Εθνικής Ελλάδος και... γίνονται viral.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής Ελλάδος για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 είναι πάρα πολύ καλό, οι παίκτες είναι χαρούμενοι και δεν διστάζουν να το δείξουν ακόμα και μπροστά στις κάμερες.

Το βάψιμο των μαλλιών του Δημήτρη Γιαννούλη στάθηκε η αφορμή για να τον τρολάρει ο Δημήτρης Πέλκας. Ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής Ελλάδας στο Tik Tok δημοσίευσε σχετικό video το οποίο έγινε... viral.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας απευθυνόμενος στον οπερατέρ λέει χαρακτηριστικά: "τον κύριο εδώ τράβα" δείχνοντας τον συμπαίκτη του, ενώ στην συνέχεια προσθέτει: "δεν είναι καινούργιος ρε, ο Γιαννούλης είναι". Με τον 27χρονο αμυντικό να απαντά "όχι εγώ είμαι όντως" και ξεσπούν και οι δύο μαζί στα γέλια.

@ethnikiomadaofficial #giannoulis #pelkas #precamptraining #training #newhair #ethnikiomada #nationalteam ♬ πρωτότυπος ήχος - @ethnikiomada
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ