ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Με Μήτογλου, Γούτα και Κυριακόπουλο οι κλήσεις για Ισπανία και Κόσοβο

Ο Γεράσιμος Μήτογλου πανηγυρίζει με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Γεράσιμος Μήτογλου πανηγυρίζει με τη φανέλα της ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Γεράσιμος Μήτογλου μαζί με τους Γούτα και Κυριακόπουλο είναι τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Φαν Σιπ για τα παιχνίδια των προκριματικών με Ισπανία και Κόσοβο. Πρώτη κλήση για τον στόπερ της ΑΕΚ και τον αμυντικό της Σίβασπορ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα σε Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11) στο ΟΑΚΑ.

Τα νέα πρόσωπα σε αυτές τις κλήσεις είναι οι Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Γούτας και Γιώργος Κυριακόπουλους με τους δύο πρώτους να βρίσκονται για πρώτη φορά στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις είναι ο Ζέκα που είναι τραυματίας, όπως και ο Μαυροπάνος που επίσης έχει χτυπήσει, ο Διούδης του οποίου τη θέση πήρε ο Αθανασιάδης, ο Σταφυλίδης που αυτή τη φορά έμεινε εκτός αλλά και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Λεονάρντο Κούτρης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"O κ. Φαν Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 24 παίκτες για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με την Ισπανία (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21:45, ΟΑΚΑ) και το Κόσοβο (Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 21:45, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των δύο τελευταίων αγωνιστικών των European Qualifiers.

Οι διεθνείς που έχουν επιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γούτας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Γεράσιμος Μήτογλου, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Μπακασέτας και ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα Ελλάδα-Ισπανία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ