ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδος: Η ενδεκάδα κόντρα στη Ρουμανία, με Μάνταλο στο κέντρο και Γιακουμάκη στην κορυφή

Ο Μάνταλος στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Μάνταλος στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME

Δείτε την πρώτη ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας (25/3, 20:15, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) απέναντι στη Ρουμανία.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ρουμανία σε φιλική αναμέτρηση στο Σταντιονούλ Στεάουα (25/3, 20:15, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η πρώτη ενδεκάδα του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής παρατάσσει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από την εστία, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο αμυντικό δίδυμο. Ο Τσιμίκας θα είναι στο ένα πλευρό της άμυνας και ο Ρότα στο άλλο.

Η τριάδα του άξονα απαρτίζεται από τους Σιώπη, Μπουχαλάκη και Μάνταλο. Στο ένα πλευρό της επίθεσης θα κινείται ο Πέλκας, ενώ στο άλλο ο Λημνιός. Στην κορυφή της επίθεσης ο Πογέτ επέλεξε τον Γιακουμάκη.

Εκτός αρχικής ενδεκάδας έμειναν τόσο ο Τάσος Μπακασέτας όσο και ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ενώ είναι λογικό ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη διάρκεια της αναμέτρησης να βάλει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του για να τους τσεκάρει.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ