ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Το εκπληκτικό εικαστικό των Γάλλων για το ματς με την Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας: Το εκπληκτικό εικαστικό των Γάλλων για το ματς με την Ελλάδα
Το εκπληκτικό εικαστικό των Γάλλων για το ματς με την Εθνική Ελλάδας @EQUIPEDEFRANCE INSTAGRAM

Μέσω ενός εκπληκτικού εικαστικού η επίσημη σελίδα της εθνικής Γαλλίας στα social media προλογίζει το ματς κόντρα στην Ελλάδα (21/11, 21:45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η Εθνική Ελλάδας το παράθυρο του προκριματικού γύρου για το Euro 2024, καθώς παρότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκρισή της για τα γήπεδα της Γερμανίας, υποδέχεται σε ένα δυνατό τεστ εν όψει του Nations League, τη δευτεραθλήτρια κόσμου, εθνική Γαλλίας (21/11, 21:45, ALPHA, live από το SPORT24).

Όπως τόνισε και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, η γαλλική ομάδα δεν ήρθε στην Ελλάδα για τουρισμό, αλλά για να διεκδικήσει στα ίσια το παιχνίδι, ούσα και το μεγάλο φαβορί.

Οι προθέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ και τις παρέας του γίνονται εμφανείς και από την ανάρτηση της εθνικής Γαλλίας στα social media, προλογίζοντας την αναμέτρηση με την εθνική Ελλάδας ως μια μάχη, μέσω ενός εκπληκτικού εικαστικού.

Ο Ολιβιέ Ζιρού πρωτοστατεί κρατώντας μια γαλλική σημαία, που παραπέμπει στον στρατηγό Ναπολέοντα, και τους Νταγιό Ουπαμεκανό, Ζιλ Κουντέ, Τεό Ερνάντεζ και Αντριέ Ραμπιό να είναι οι υποστηρικτές του στην προσπάθεια να "κατακτήσουν" την Ελλάδα, ενώ στο βάθος του εικαστικού φαίνεται η Ακρόπολη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ