ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Τι αναφέρει το άρθρο της UEFA για τους τιμωρημένους στα προκριματικά του Euro 2024

Οι Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 7 Σεπτεμβρίου 2023
Οι Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Τσιμίκας με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 7 Σεπτεμβρίου 2023 INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ έκανε μια απίστευτη γκάφα με τη μη συμμετοχή των Τσιμίκα, Κουρμπέλη, Μάνταλου και Σιώπη στο ματς με το Γιβραλτάρ και το SPORT24 σας παρουσιάζει τι αναφέρει ο σχετικός κανονισμός της UEFA για την τιμωρία ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων στα ματς των προκριματικών.

Με μια γκάφα άνευ προηγουμένου η ΕΠΟ και οι ιθύνοντες της Εθνικής ομάδας στέρησαν από τον Γκουστάβο Πογέτ στο ματς με το Γιβραλτάρ την παρουσία των Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρου Μάνταλου και Μανώλη Σιώπη καθώς θεώρησαν πως η κίτρινη κάρτα που είδαν στο ματς με την Ολλανδία, ο κάθε ένας εξ αυτών, και ήταν η δεύτερη στην προκριματική φάση τους στερούσε τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι στην OPAP Arena.

Το SPORT24 σας παρουσιάζει τι αναφέρει ο σχετικός κανονισμός της UEFA για την τιμωρία ποδοσφαιριστών και αξιωματούχων στα ματς των προκριματικών.

Το σχετικό άρθρο 54.02 της UEFA αναφέρει:

"Στην προκριματική διοργάνωση, οι παίκτες και οι αξιωματούχοι της ομάδας αποβάλλονται για τον επόμενο αγώνα μετά από τρεις προειδοποιήσεις, καθώς και μετά την πέμπτη και κάθε επόμενη προειδοποίηση.

Στο τελικό τουρνουά, οι παίκτες και οι υπεύθυνοι των ομάδων αποβάλλονται για τον επόμενο αγωνιστικό αγώνα μετά από δύο προειδοποιήσεις, καθώς και μετά την τέταρτη προειδοποίηση"

Ο κανονισμός της UEFA για την τιμωρία των ποδοσφαιριστών με κίτρινες κάρτες
Ο κανονισμός της UEFA για την τιμωρία των ποδοσφαιριστών με κίτρινες κάρτες PRINT SCREEN
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ