ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Συνεχίστηκε η προετοιμασία με τους 21 παίκτες που έχει καλέσει ο Πογέτ

Η προετοιμασία της Εθνικής στη Ριζούπολη
Η προετοιμασία της Εθνικής στη Ριζούπολη INTIME SPORTS

Η Εθνική συνέχισε την προετοιμασία της για τα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ιρλανδία (OPAP Arena, 16 Ιουνίου) και την Γαλλία (Σταντ ντε Φρανς, 19 Ιουνίου) με τους 21 ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον Πογέτ.

Στο Γεώργιος Καμάρας η Εθνική συνέχισε την προετοιμασία της για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία (OPAP Arena, 16 Ιουνίου) και Γαλλία (Σταντ ντε Φρανς, 19 Ιουνίου) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Την Τρίτη (6/6) δεν υπήρξε κάποια νέα προσθήκη και στην προπόνηση συμμετείχαν οι 21 παίκτες που έχουν κληθεί επί του παρόντος από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ