ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Συνάντηση Δημητρίου, Κωνσταντινίδη, Φύσσα, για τον διάδοχο του Φαν Σιπ

Ο Κωνσταντινίδης και ο Φύσσας στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Κωνσταντινίδης και ο Φύσσας στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών INTIME

Στη διάρκεια της Τρίτης (30/11) υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, με τους Κωνσταντινίδη και Φύσσα για να βρεθεί ο ιδανικότερος διάδοχος του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Η αναζήτηση για τον διάδοχο του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησε και επίσημα στη διάρκεια της Τρίτης (30/11) και μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, με τους Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

Οι τρεις άνδρες τα είπαν για πρώτη φορά από κοντά μετά την αποχώρηση του Ολλανδού τεχνικού προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα.

Για πάνω από μια ώρα μίλησαν ήδη για κάποια ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, κάποια εξ αυτών έχουν ήδη γραφτεί κιόλας όπως αυτά των Δώνη, Ουζουνίδη, Δέλλα, Χιμένεθ ενώ ήδη έχουν προταθεί από διάφορους μάνατζερς αρκετοί διαθέσιμοι τεχνικοί από την εγχώρια και μη αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μπορεί να εξέφρασε την επιθυμία, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, να φέρει πίσω στην Ελλάδα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Φερνάντο Σάντος αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Πορτογάλος προπονητής ακόμα δεν είναι δεδομένο ότι θα απχωρήσει από την Πορτογαλία ενώ αν γίνει αυτό θα γίνει μετά τον Απρίλιο και κανείς δεν ξέρει αν στην Ελλάδα είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τόσο.

Επίσης και το οικονομικό είναι ένα μεγάλο θέμα αφού το μπάτζετ που έχει να διαθέσει η ΕΠΟ για τον επόμενο προπονητή είναι όσα έπαιρνε και ο Τζον Φαν Σιπ, δηλαδή ένα ποσό κοντά στα 500-600.000 ευρώ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ