Eθνική Ελλάδας: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση, επίσημη η ανάκληση για Ιωαννίδη – Κωνσταντέλια

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκε η σημερινή προπόνηση (10/11) της Εθνικής Ελλάδας, την ώρα που ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανάκληση των κλήσεων των Φώτη Ιωαννίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια, μετά τα προβλήματα τραυματιστών που ταλαιπωρούν τους δύο ποδοσφαιριστές.
Η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/11) σε δύο διαφορετικά γκρουπ, ανάλογα με τον βαθμό καταπόνησης των ποδοσφαιριστών από τα χθεσινά παιχνίδια με τους συλλόγους τους.
Οι παίκτες που είχαν συμμετοχή σε αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και χαμηλής έντασης στο γυμναστήριο, ώστε να διαχειριστεί σωστά η επιβάρυνση και να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί. Αντίθετα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο, με ασκήσεις υψηλότερου ρυθμού και δουλειά με την μπάλα.
Την ίδια στιγμή, ολοκληρώθηκε και τυπικά η διαδικασία ανάκλησης των κλήσεων των Φώτη Ιωαννίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια, μετά τους τραυματισμούς που είχαν οι δύο ποδοσφαιριστές με Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Η ομοσπονδία προχώρησε στις απαραίτητες επίσημες ενέργειες, επιβεβαιώνοντας πλέον και γραπτώς ότι οι δύο παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής κόντρα σε Σκωτία και Λευκορωσία.
Υπενθυμίζεται ότι τη θέση των δύο άτυχων ποδοσφαιριστών πήραν οι Τάσος Μπακασέτας και Ανδρέας Τεττέη.