ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Πρώτη συγκέντρωση την Κυριακή το απόγευμα ενόψει Καζακστάν

Η προπόνηση της Εθνικής στην Ποντγκόριτσα ενόψει του φιλικού αγώνα με το Μαυροβούνιο | 27 Μαρτίου 2022
Η προπόνηση της Εθνικής στην Ποντγκόριτσα ενόψει του φιλικού αγώνα με το Μαυροβούνιο | 27 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Την Κυριακή το απόγευμα στις 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα γίνει η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του κρίσιμου αγώνα με το Καζακστάν την Πέμπτη (21/3).

Την πρώτη της συγκέντρωση και εν συνεχεία προπόνηση, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στις 17:30 θα πραγματοποιήσει σήμερα η αποστολή της Εθνικής ομάδας που αρχίζει την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με το Καζακστάν (21/3) και εν συνεχεία αν προκριθεί για τον τελικό κόντρα Γεωργία ή Λουξεμβούργο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στους Καζάκους και να προκριθεί στον τελικό του Nations League, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο, με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία.

Την Κυριακή αναμένεται να βρεθούν στην πρώτη προπόνηση οι εν Ελλάδι διεθνείς, καθώς και κάποιοι ποδοσφαιριστές από από το εξωτερικό όπως οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Τζόλης που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους.

Οι προπονήσεις μέχρι και την Τρίτη θα διεξάγονται στο γήπεδο του Πανιωνίου, ενώ η τελευταία την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena.

Να θυμίσουμε ποιοι παίκτες βρίσκονται στις κλήσεις του Πογέτ: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ